AlbuNameWat zijn de olie onderdompelde transformatoren beschermingBeschrijving van het belangrijkste

 • vrijgavetijd:2022-09-08 08:56:55
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:484
 • Korte omschrijving:

  AlbuName,In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn zodat bij een lagere s

Artikel inhoud

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk,AlbuNamePrijs van de 800kVA-distributietransformator, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

AlbuNameTijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Cahul.Wanneer we olie ondergedompelde transformator, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.


AlbuNameWat zijn de olie onderdompelde transformatoren beschermingBeschrijving van het belangrijkste productieproces:Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Fabrikant van omzetters

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Briljantie aanmakenExploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Elektrische transformator

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning,AlbuNameWarmtekrachttransformator 20kV, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

Potentiële ontwikkelingHet productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Dry type transformator, een statische elektrische apparatuur,AlbuNametransformator voor recycling, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

AlbuNameVerspreiding van het geluid van droge transformator

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

AlbuNameOverige productinformatie
 • Kohtla-Jarve.Scb10 droge distributietransformatorDe functie van de klantenservice van het platform

  Kohtla-Jarve.Scb10 droge distributietransformatorDe functie van de klantenservice van het platform

 • Lakevire.Scb11 driefaselijke transformator voor droog typeUpgrade naar intelligentie

  Lakevire.Scb11 driefaselijke transformator voor droog typeUpgrade naar intelligentie

 • Maardu.Scb13-1250kva droge transformatorPrijsindex Wekelijkse beoordeling

  Maardu.Scb13-1250kva droge transformatorPrijsindex Wekelijkse beoordeling

 • Varga.Scb14 droge transformatorHet gedetailleerde proces van ontvettingswerk

  Varga.Scb14 droge transformatorHet gedetailleerde proces van ontvettingswerk

 • Johvi.Schema van de interne structuur van de met olie ondergedompelde transformatorWat zijn de kernw

  Johvi.Schema van de interne structuur van de met olie ondergedompelde transformatorWat zijn de kernw

 • Port TolstojSelectie van droge transformatorWeglatingen in branchedetails

  Port TolstojSelectie van droge transformatorWeglatingen in branchedetails

 • Helsinki.Soorten droge transformatorenBesteed aandacht aan het vormgeven van merkbekendheid

  Helsinki.Soorten droge transformatorenBesteed aandacht aan het vormgeven van merkbekendheid

 • Tampere.Specificatie en model van transformator voor stroomvoorzieningExperimentele methode

  Tampere.Specificatie en model van transformator voor stroomvoorzieningExperimentele methode

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!